Followers

2 jam rm100

5:26 PM / Scored by fairul afif / goal (1)



kalo duit nak abis sekejap jer...
dalam masa 2 jam jer...
dalam jimat2 dah 2...

(Heart beat, a heart beat, I need a... heart beat, a heart beat)

aku keluar pukul 3
tukar tayar motor dah rm 50
beli ayam and kentang rm 20
makan2 rm 10
isi minyak rm 20
pukul 5 balik

(Heart beat, a heart beat, I need a... heart beat, a heart beat)

nak kumpul sikit punya susah!!
AISSHHH!!

terlalu...

1:51 AM / Scored by fairul afif / goal (1)

SIBUK!
BANYAK KERJA!
LETIH!
PENING!

happy birthday sayang

1:24 AM / Scored by fairul afif / goal (6)



today 20th february 2010

happy birhtday to her

miss u damn much

dah 22 dah umur...keke...

balik kampung

6:31 PM / Scored by fairul afif / goal (5)

RULES:

1. Put your MP3 player, iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag at least 10 friends (make me #11 so I can see your results).
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!




IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
smell like teen spirit...haha

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF
getaran jiwa

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
welcome to my life

HOW DO YOU FEEL TODAY?
the last kiss

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
haunted

WHAT'S YOUR MOTTO?
ku ke udara lagi

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
menjaga hati

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
it's my life

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
brightly wound

WHAT IS 2 + 2?
something new

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND
kepadamu kekasih

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
change

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
buddy zeus

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
for da girl who has everything

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
94 hours

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
no more sorrow

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
feathers

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
betrayed


WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
an end to the beginning

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
perfect world

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
leave me out

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
balik kampung

sy nk tag
sume yang bace bole...hehe..
kalo da buat bagi tau aku ekk...nk tngk

nape suka merajuk

10:02 PM / Scored by fairul afif / goal (17)


hehe...entry kali ni bukan nak menyerang golongan hawa...tapi kekadang aku pening gak...nape la pmpn ske ngat majuk...ni base on pengalaman ngan ex2 aku ah...skng ni aku dah single...ke memang pmpn majuk ngan aku jer ekk...aku pown tak reti gak kadang2 nak melayan...

pastu kalo bab-bab pujuk-memujuk ni...memang aku tak reti ah...aku main pujuk jer...kekadang tu makin truk adelah...tambah pening kepala aku je...smpi 1 tahap memang aku tak pujuk dah..lantak die la...pas2 pandai lak elok...kekeke...

penah gak jadi,kwn pmpn majuk ngan aku...aku tak layan jap jer dah majuk...smpi 1 tahap aku x dpt lyn sbb ngah duk lepak ngan mmbr laki aku pown dier nak majuk...adoi pening2...nak melepak pown tak boleh...

aku ni dah la minat tengok bola...main bola...kekadang nak tngk bola pown susah...majuk je keje nyer...nak wat pe pown susah...sikit2 majuk...ni lak nak dekat ngan world cup...

aku rase ah kan...budaya merajuk ni tak bagus...menyusahkan jer...bukan dapat pe pown...tpi mmg best ah kne pujuk..sebab aku pown penah gak try merajuk...rase best jer kne pujuk...keke...korang tak caye korang try la majuk...best jer kene pujuk...so buang la tabiat merajuk ni...skali-skala mungkin bole...tpi jgn smpi majuk sbb boyfren nak g toilet jap...

gandingan impian aku

1:26 AM / Scored by fairul afif / goal (1)



aku tau skang liverpool ngah teruk...tpi tak mengapa, aku tetap fan liverpool sejati dari dulu hingga la sekarang...bak pepatah aku, liverpool no 1,awek jatuh no 2...hehehe...betapa berpengaruhnya liverpool dalam hidup aku...

ok dah cukup merepek...aku just nak tunjuk susunan pemain liverpool yg ade skang dalam posisi kegemaran aku...kalo sume player tak injured la kan...ok,position aku minat 4-4-2 la...aku ske gne 2 striker...

so aku mula dgn:

goalkeeper
reina - buat masa skang takde lgi yg mampu galas tugas keeper ni.kalo yang ni injured.hancur

central defender
agger
carragher
skrtel
kyrgiakos

*sume bagus..pengalaman yg membezakan sape dpt 1st team

right back
glen johnson - bagi aku yg ni pown xde penganti..walopon kdng2 carragher yg ganti...tetap x best
darby - bagi aku patut bagi pluang kat dier ni

left back
insua - aku memang ske die ni...mmg 1st team aku ah
aurelio - yang ni aku ske gak tpi slalu injured

central midfield
gerrard - ni hero aku..kalo bole dier injured pown aku nk letak main
aquilani - baru lagi tpi aku ske dier sbb stail main adalah serangan
mascherano - sngt2 power bile bab2 defend...
lucas - ok la cme dier pown more to defendsive gak

left winger
reira -semestinya reira...yeah
aurelio - bole gak main sni tpi aku ske reira lgi
benayoun - yang ni pown aku ske,tpi aku akan letak dier kanan

right winger
maxi rodriguez- aku tau dier bole
benayoun - dah terbukti dier bole
kuyt - boleh main tpi aku tak ske ngat dier duk posisi ni

striker
torres - pilihan utama aku la...
kuyt - aku minat dier main posisi ni...lgi2 kalo torres injured
el zhar - yang ni pown dak mude yg aku ske...tpi jarang dah main

**name yang aku TAK SEBUT memang aku NYAMPAH la kalo manager kasi main...main cam SAMPAH...aku rase fans liverpool lain sti dtuju ngan aku...

bahagia + bawak bersabar = nyam2~

4:17 AM / Scored by fairul afif / goal (5)


sekarang aku dalam mood berbahagia
petang tadi baru jumpa
makan cendol sama2 kat balok
nyam2~
walopown tak dapat jumpa lama
tapi cukup untuk membuat aku bahagia
nyam2~

6hb februari aku ada reunion
dekat PD
walaupon dgr cite ade buaya
tapi peduli ape aku
sebab aku pergi dgn dier
nyam2~
thanks sebab sudi teman aku
nak jumpa adik aku skali
*adik : tu pown kalo sempat k
ok bawak bersabar mohd fairul afif
nyam2~

lepas PD tak tau nk ajak g mane lagi
aku tau ko minat gig
nnt kite g skali k
lame gak aku tak pegi gig nih
ok bawak bersabar mohd fairul afif
nyam2~