Followers

baju liverpool baru...hahaha

3:30 AM / Scored by fairul afif / goal (0)


go liverpool!!!
go liverpool!!!
go liverpool!!!
go liverpool!!!

happy birthday

7:11 PM / Scored by fairul afif / goal (4)


15 april 2009
hari ni hari jadi euriqqa
dah 20 umur dier
tapi aku tak dapat sambut dengan dier


~happy birthday sayang~
~love u~

Radiohead - Paranoid Android (on Jools Holland, 1997)

7:04 AM / Scored by fairul afif / goal (0)





Please could you stop the noise, I'm trying to get some rest
From all the unborn chicken voices in my head
What's this? (I may be paranoid, but not an android)
What's this? (I may be paranoid, but not an android)

When I am king, you will be first against the wall
with your opinion which is of no consequence at all
What's this? (I may be paranoid, but no android)
What's this? (I may be paranoid, but no android)

Ambition makes you look pretty ugly
Kicking, squealing, gucci little piggy
You don't remember
You don't remember
Why don't you remember my name?
Off with his head, man
Off with his head, man
Why don't you remember my name? I guess he does...

Rain down, rain down
Come on rain down on me
From a great height
From a great height... height...
Rain down, rain down
Come on rain down on me
From a great height
From a great height... height...
Rain down, rain down
Come on rain down on me

That's it sir
You're leaving
The crackle of pigskin
The dust and the screaming
The yuppies networking
The panic, the vomit
The panic, the vomit
God loves his children, God loves his children, yeah!

Formula 1: menarik tapi potong

4:10 PM / Scored by fairul afif / goal (0)



5 april 2009, aku pegi sepang tengok F1. Aku pegi neh pun sebab ayah aku blanje. Aku,ayah aku and mak aku. Kesian kat abang aku tak dapat pegi sebab terlambat bagi nama. Hahaha padan muka.

Aku grak g sepang dalam kol 11 dari hotel ayah aku. Sampai sana dalam pukul 12.30 cam tu la
dengan serabut cari parking(nasib dtng awal). 1st time kan nak tengok F1. Sian aku,umur 22 tahun baru dapat pegi tengok

Sampai je trus aku g mall area dekat-dekat ngan parking kete ayah aku. konon-konon nak membeli-belah la, tapi aku beli gak, beli ear plug. Takut aku pekak lak nanti kalo tak pakai.

Aku masuk litar dalam pukul 2, masuk-masuk je gp2 ngah wat pit lane open. Pastu gp2 lumba. boring, ayah aku siap bole tertido lagi, tapi aku still tengok. Menarik tapi tak cukup laju, bising je lebih. Diorang lumba dalam hujan, tapi hujan tak lebat sangat, dalam 22 lap gak diorang pusing. pastu habis aku tak tau sapa menang.

dalam kol 3.30 lak, ade lumba lagi, tapi bmw series lak. Adoi, kereta macam F1 tapi buruk giler. Ade dalam 13 kereta, main 10 lap je kalo tak silap aku. Bunyi bising seperti biasa dan tak laju lansung. setakat kena langgar tu mati gak la.

Adus lambat lagi F1 nak start. Dalam pukul 4.30 baru pelumba sampai and naik bas keliling litar, konon-konon mesra layan peminat. Pukul 5 baru start lumba. Yang ni baru menarik sikit, laju gile sampai aku tak tau nak tengok kereta mana, tapi aku mesti tengok suma kereta. Dalam pukul 6 lebih sikit aku rasa, hujan lak turun, tapi race still jalan. Time hujan ni la yang best, besepah-sepah kereta terbabas, memang seronok sorak, hehehe. Sauber Petronas punya kereta siap terbakar lagi. Tapi hujan makin lebat. Lepas banyak sangat terbabas, race berhenti dalam 32 or 33 lap, aku tak sure mana 1. Aku pun tunggu la, ingat sambung race, rupenye tak sambung sebab hari dah gelap dan hujan lebat. Alasan taknak sambung sebab taknak membahayakan pemandu(kerja korang tu memang dah bahaya kot). Pastu aku pun terus balik, tak tengok pun juara naik podium.

POTONG

terima kasih Pak Lah

3:38 AM / Scored by fairul afif / goal (5)


akhirnya Pak Lah letak jawatan.
tak pe lah letak jawatan
dah ramai macam tak suke jer
lagi lama dier kekal lagi orang tak suka

tapi
sekurang-kurangnya Pak Lah tak macam DSAI
cakap je lebih
tapi takde ape-ape pun yang aku nampak dari DSAI
sembang je lebat
tapi macam mane la bole rakyat malaysia terpedaya
tak abis-abis ngan isu lapuk dier tu.

aku tak tau Pak Lah akan jadi bapa ape?
mungkin bapa modal insan
walaupun kempen modal insan tu macam takde kesan ke atas aku
mungkin aku yang tak nampak kesannye

walaupun aku ada je bende Pak Lah buat yang aku tak setuju
contohnya macam naik harga minyak, cancel kan jambatan selat tebrau
tapi aku neh sape kan
macam la tau macam-macam sangat
Pak Lah lebih tau dengan ape yang dier buat

kalo nak ikut kan
ade je yang bagus dalam pemerintahan Pak Lah
kite atau lebih tepat aku yang tak berapa nampak

walau macam mane pown Pak Lah
tetap perdana menteri malaysia yang ke 5
ada sumbangan untuk negara
tahan macam-macam dugaan yang datang

TERIMA KASIH PAK LAH
AKHIRNYA SAYA BANGGA TERHADAP ANDA

bile lagi nak susah?

4:02 AM / Scored by fairul afif / goal (4)

Ada orang berkata:Senyum orang susah itu lebih manis, kerana mereka lebih merasai kepahitan hidup.
I say: Nak senyum manis camna kalau asyik xda duit ;p



adus tak de idea nak tulis ape kat blog neh
tak tau ape yang nk dikongsikan
dah la bosan and "sen"less
rokok pun isap rokok saat
sedey,sedey
susah betul hidup neh

tapi tak pe lah
bile lagi nak susah

cakap pasal susah.
apsal ade orang senang dari aku padahal sepatutnya aku lagi senang dari dier.
huh
dengki pun ade
nak kate aku boros tak jugak
tapi duit memanjang takde jer aku neh
last-last aku gak yang lagi susah dari mamat tu

tapi tak pe lah
bile lagi nak susah

aku ade terpikir
rokok yang banyak buat aku habis duit
tapi aku tak berhenti gak hisap rokok
rokok,rokok
cam dah jadi wajib untuk aku beli dah hisap rokok
walaupun aku tau sebab rokok duit aku selalu habis
dan membuatkan aku susah

tapi tak pe lah
bile lagi nak susah

hari tu aku dapat duit loan
banyak gak la
sempat la hidup mewah kejap
dapat jumpa orang tersayang,belanja orang tersayang
dapat tolong kawan-kawan
dapat makan banyak-banyak
tapi tak sampai sebulan aku hidup susah semula

tapi tak pe lah
bile lagi nak susah.