Followers

AKU TERPAKSA LUAHKAN

11:33 PM / Scored by fairul afif /

skang aku duk 2 org 1 bilik

siyes aku bosan dgr rumate duk gaduh ngan awek dier ari2
tak pernah tak gaduh
kekadang aku rase nk je hempas fon dier

sigh~

hubungan dah ujung2

sigh~

20 goal:

Comment by chah~ on 1/12/2010 11:49 PM

len kali agak2 dy nk gado ngn awek dy. ko amik hp dy tu then gi sorok jao2.. haha

Comment by Aidi-Safuan on 1/12/2010 11:55 PM

huhu..ape kate jadik penasihat hubungan diorang.nanti xde la diorang gaduh2 lagi. hehe

Comment by pak long on 1/12/2010 11:59 PM

salam..
kalau pak long pun penin jugak tengok cam tu......

Comment by Ery Farieha on 1/13/2010 12:17 AM

mst ko x sbr tunggu die break kan?
kah3. ehh jahatnye mulot aku :P
maap2. g la ckp ngan die :)

Comment by ♥akukahmilikmu®♥ on 1/13/2010 12:38 AM

tggu jer dia break..pastu tkyah pening dah..hehe..aman dunia..

Comment by ––––•(-•.cik.•-)•–––– on 1/13/2010 12:47 AM

hahaha.
dok je umah jiran abg tu..
xad la dengar die gado ag..
((:

Comment by shengfatt on 1/13/2010 12:56 AM

hahaha, suka theme ini, sy pernah gunanya

nanged u. nang to know who molested me....

Comment by ayim on 1/13/2010 8:48 AM

salam.
try lah cakap dengan dia. dia pun musti tensi hari2 gaduh.

Comment by HEMY on 1/13/2010 9:49 AM

ckap je la slow "dude..ko sembang kat luar leh tak...bingit" dengan nada berseloroh

Comment by @juera on 1/13/2010 12:28 PM

ala ko ckp je kt mamat tu..drpd gaduh gitu baik ko kawen je la sng..
tp kn bro org tua2 kte klu sllu je gaduh x de jdoh tu..emmm

Comment by aleen adela akoo ^_* on 1/13/2010 2:36 PM

nk tumpang emo..hu3 ;P

Comment by ^ ZuMaWaMBa ^ on 1/13/2010 8:24 PM

ala, tampo je member tu..
[jahat nye i]
(^__^)

Comment by sI tEDI on 1/13/2010 10:03 PM

ekekekkeke.. kalau aku sound jek..

Comment by MayLin :: Melinda on 1/13/2010 10:13 PM

kwn kte pun same, tiap2 hari gado dgn pakwe die. kadang2 terover manja rasa geli pula...rase nak lemaskan gune bantal je.. (evil sgt ke?) XD

Comment by ::Nur Fazlyna Marlyssa:: on 1/13/2010 10:18 PM

hahhhaaa..layan kan je lor..nnti kang dieorg dah penat gaduh, senyap ler tu

Comment by F U N F A B U L O S I T Y on 1/14/2010 1:02 AM

tulis je surat layang kat org macam tu... mesti makan dalam punya..n upkan sewa!ekekeke ;D

Comment by Iznie on 1/14/2010 8:41 AM

sabar je la....

tak pun gtaw jer ko dah bosan dgn dye...hhoho

Comment by pudding pie on 1/14/2010 9:01 AM

kite serupa la..
tak bleh tahan.kne dgr gak la

Comment by Judiene on 1/14/2010 11:04 AM

ape kata ko suh dowg brekup jela
sng2
abes citer
hahaha

Comment by elyana on 1/15/2010 6:42 PM

haha..alah..if break..kang kene tgk muke monyok die, if hepy over happy, if sdh over sdh. ha..sbr je lah kot..ki3x~

Post a Comment