Followers

hiasan

1:30 PM / Scored by fairul afif /

hari aku buat hiasan kat tnb kuantan
sebenarnyer aku pown tak ade seni gak
aku tlng2 (sbnrnye tlng tngk jer...hehe)


sebelum


semasa


selepas


aku pown tak tau cantik ke tak
macam tak
hehe~

13 goal:

Comment by Baiti on 1/14/2010 1:57 PM

cun per....

Comment by chah~ on 1/14/2010 7:59 PM

aihh.. duk kuantan ke..?

Comment by aleen adela akoo ^_* on 1/14/2010 8:51 PM

nak suh puji bak singget dlu.hee ;P

Comment by Qarl on 1/14/2010 8:53 PM

bak kata saida "ok la tu"

ahaks

Comment by ––––•(-•.cik.•-)•–––– on 1/14/2010 8:53 PM

hahaha.
xad pn gambar abg wat kije...
memang sah2 kije dok tengok je..
pemaleh pemaleh..
d:

Comment by sI tEDI on 1/14/2010 9:43 PM

kemas!

Comment by amirah on 1/14/2010 10:10 PM

cantik ap..
leh tlg wat kat umah sy lak,,,haha

Comment by irahehe on 1/14/2010 10:28 PM

simple but nice..

Comment by gelarezz on 1/14/2010 10:55 PM

dok amek gmbar jek bile buat kejenyer?
hahahahah

Comment by Afzainizam on 1/16/2010 2:18 AM

Salam dari kami http://firestartingautomobil.blogspot.com

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu…. Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Pada suatu perkenalan yang baru
yang tidak disangka-sangka
satu jalinan persahabatan
di antara kita

dek keluhuran
ketulusan hatimu
sifat memahamimu
dalam mengeratkan hubungan

dalam jalinan persahabatan
sesungguhnya
kunci sebuah persahabatan
adalah pengertian dan kepercayaan

Salam ziarah salam kunjungan persahabatan dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/

Salam dari kami sorry agak lama tak menyinggah blog ko.... seperti biasa kami agak sibuk sikit... sorry ye....

Comment by m. on 1/16/2010 12:19 PM

serabut ckit(:

Comment by Fyzal on 1/16/2010 7:05 PM

not bad la..

Fyzals Territory

Comment by 花生豆花Alex on 5/07/2010 4:26 PM

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment