Followers

macam ni pown ade ke?

11:06 PM / Scored by fairul afif /

tadi aku g jalan2 kat kuantan parade.
pastu aku singgah jap kat 1 kedai ni.
lpak2 ngan orang kedai tu.borak2.
lame2 aku borak tibe2 aku dengar ade pmpn menjerit.

dengan segera la aku memaling muke ke belakang aku.
aku nmpk pmpn tua tudung labuh blakang aku ngan anak die.
anak die dlm umur 4 5 tahun gak la. pmpn.
tibe2 dier tendang anak dier.2 kali lak tu.
terlentang anak dier.
smbl dier tendang tu dier menjerit,ngah2 orang ramai ni.
ade aku ajar ko amik barang orang.
aku pown diam je la smbl tngk drama tu.
pastu dier tarik anak dier keluar kuantan parade.
menangis2 anak dier.
sian gak.

pas2 de orang kedai sblh datang.
aku tanyer ah.
nape tdi tu.
dier ckp,makcik tu suh anak dier rembat handset.
pastu kantoi sbb ade orang mmg da follow dah makcik tu.
pastu dier cover wat2 marah budak tu.

kesian aku tngk budak 2.
adoyai.
dalam hati.

MACAM NI POWN ADE KE?

8 goal:

Comment by Qarl on 1/04/2010 12:08 AM

kasi flying kick je kat makcik tu

Comment by LeO on 1/05/2010 8:47 AM

siot punye makcik..

Comment by fairul afif on 1/06/2010 9:32 PM

qarl:nk gak tendang makcik 2.tp takut masuk balai lak

leO:2 la pasal..

Comment by elyana on 1/10/2010 2:06 PM

mende ni ngn kt kuantan ke??
herm..gi sane xde lak terserempak ngn mende2 cni.cam2 r dunie ni.

Comment by fairul afif on 1/10/2010 7:34 PM

org bertuah jer nmpk...hehe

Comment by elyana on 1/11/2010 7:55 PM

ececeyh...kire awk bertuah la ek..hermm..ok la bagi can laa.ki3x~
;p

Comment by Ery Farieha on 1/12/2010 11:43 PM

hehh. bongok je makcik tu.
tingat kisah pompuan pakai tudung labuh curik duit dlm umah i.
uhuu.

Comment by ZAZAS on 1/27/2010 11:36 AM

salah satu penyakit hati..

Post a Comment